Fargeguider

I år har vi sett noen interessante trender innen interiørdesign . La oss se på noen av dem for å se hvor våre hjem stå i sammenligning.

Etter massene er ikke alltid veien å gå, så hvis hjemmet ikke passer i noen av de følgende trend kategorier, er du sannsynligvis følge din egen trommeslager – og at trommeslager sannsynligvis har en spesiell personlig slå.

En avslappet look er populært. Alle rom i huset skal være en plass som du faktisk kan leve i , som betyr at ingen ultra – formell rom med en ” ikke rør ” atmosfære . OK, så avslappet look fungerer fint , spesielt med en familie . Men la oss komme ned til noen detaljer .

Gilded glass : Gilded glass er en avslutning der glass er forbedret med gull eller metall blad på baksiden . Selv om enkelhet er populært, er en liten bit av glamour alltid velkommen . Denne forgylte glass er som smykker for et rom. Kanskje stuen eller spisestuen ville være et godt sted å prøve det . Husk at messing , gull og sølv har toppet popularitet listen i år . Gilded glass er helt i tråd med det.

Brassy aksenter : Messing – inkludert antikk messing – har hatt et comeback i maskinvare som kraner og knotter .

Bleket tre : Tregulv er alltid populære, og med god grunn . Det gir en rik og innbydende følelse til ethvert hjem . Den bleket etasje – det vil si, lettere tre – har gjort seg bemerket i år . Det samme bleket tre utseende har vært populært som en behandling for kjøkken og bad skap .

Fargesprek: Blå har vært sterk i år i alle aspekter av interiørdesign, fra vegg farger til møbeltrekk til tilbehør. Marine og kongeblå har gjort ganske en opptreden. Men blått er ikke den eneste populær farge . Smaragdgrønt, heter fargen på året med Pantone , har også vært en hit i interiørdesign.

Mønstre som pop : Fjorårets mønster var alt om blomster , og dette året har vært alt om striper og geometrics . De geometrics har tatt med vinkler og diagonaler , og denne trenden har blitt sett i stoff og tapet design. Jeg har selv sett geometrics tapetsert i tak . Det kan bli svimlende i noen tilfeller , men på hver sin egen , ikke sant?

Jeg lurer på hva trender 2014 vil bringe . Jeg tror på farger, flotte farger. 

Les mer her :

fargerik tapet

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s