Arkitektur Essay På Asymmetri: Landsdowne Hus i Montreal

1

Disse tradisjonene i uformelle nytolkes i Lansdowne House for å feire kontrasten mellom den fritt og tilkoblede sider og sin unike hillside posisjon. Kledd i samme sort skifer som finnes i nabolaget historiske hjem, et hjørne bayvinduet på gaten og en toetasjes bayvindu på baksiden av huset Punktum uformelt arrangert flyene av rød murstein tapetsymboler. De to etasjes plass bak ryggen bayvinduet, en åpen spisestue-stue, er sentrum for familielivet, skiftende fokus for aktiviteter fra gaten til baksiden av huset og hagen.

2

3

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s