Elegant og Innovativ: Opencase Hyllesystem av Henrybuilt

 

1

Kjent for sin prisbelønte kjøkkensystem, som forener møbler håndverk med høy funksjon og god design, utviklet Henrybuilt Opencase basert på de samme grunnleggende verdier. Svakhetene ved de fleste modulhyllesystemer stammer delvis fra bruk av vegg standarder “, eller noen form for vertikal støtte for hyller. Stangen og panel design av Opencase System åpner for mer sømløs estetisk integrering i et mellomrom, samtidig som stor tilpasningsdyktighet i forhold til funksjonalitet. Systemet fungerer i et bredt spekter av bruksområder og er utformet for å utvikle seg med brukerens behov over tid. Utgangspunkt konfigurasjoner har blitt utviklet for innganger, bibliotek, kontorer, vin lagring, spiskammers, garderober, verktøyet garderobeskap, vaskerom og barnerom.

 

Ryggraden av systemet er et utskiftbart sett av presisjonsmaskinerte stålstang støtter, som gir mulighet for en rekke elegante funksjonelle deler som skal festes til veggen, og å bli forandret seg i løpet av minutter etter alle bor med systemet. Produktet blir lansert med en full pakke med spesialiserte komponenter. Hver komponent er håndlaget fra de aller beste materialer. Paletten er bred, og omfatter stål, heltre og skinn beslag, samt stykker sculpted fra solide sammensatte paneler. En samling av proprietære softgoods gir varme og tekstur og adresser lagringsbehov som klesvask, resirkulering, og selv inneholder små holdbare bokser for oppbevaring av verktøy.

For å støtte lanseringen av Opencase, har Henrybuilt utviklet et nettsted for å hjelpe til med å konfigurere produktet. Konfiguratoren kan klienter vise layoutmuligheter og generere prising basert på en enkel inngang av sine dimensjonale behov. Priser for systemet starter på $ 2500. per full størrelse panel for grunnleggende konfigurasjoner. Panelene er tilgjengelig i alle størrelser 21-48 bred og 18-96” høy.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s