Slik oppretter du en georgisk Colonial Hjem Interiør

 

1

Colonial dekorere begynte som en rustikk, håndbygget og solid design som utviklet seg over 300 år inn i en ekstremt utsmykkede og overdådig dekor. Denne interiørstil begynte med rustikke smak fordi det stammer tilbake til de første amerikanske nybyggere i det 17. århundrebosettere som var snekkere og gjort sine egne møbler. Disse nybyggerne hovedsakelig stammer fra England der en rekke av deres smak ble sterkt påvirket.

Spol frem til overføringen Colonial innredning, og du har et stort spekter av dekor smaker som varierer fra enkle tre design hele veien til rik, overdådig interiør kjøkken tapet som er fylt med Chippendale og Queen Anne antikviteter. Sistnevnte er den viktigste innflytelsen kjører georgisk Colonial interiørdesign. Georgian Colonial utforming dateres tilbake til regimene av kong George jeg gjennom til IVsom du kan forestille deg det er mange forskjellige designretninger som faktor i dette enorme tidsperioden.

For å oppsummere det enkelt, er georgisk Colonial en tradisjonell og tidløs stil som er vel verdt å kopiere. Sin antikke fylte, elegante boliger med vinduer drapert i overdådige silke og bord satt med de beste sterling sølv ville gjøre Queen Anne selv føler elegant hjemme.

La oss ta en titt på innsiden denne nydelige georgiske Colonial hjem design for å se om vi kan etterligne håndverk og eleganse av denne tidsperioden i våre egne hjem:

2

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s